- Maskiner, Romaskine, Udstyr

Abilica WinRower 2.0 Romaskine

Abilica WinRower 2.0

Kr3.995
Abilica WinRower 2.0
8

Kvalitet

8/10

  Pris

  9/10

   Træningsprogrammer

   7/10

    Pros

    Cons

    Hvis du er på udkig efter en solid romaskine, som er designet specifikt til det skandinaviske marked, så skal du vælge en Abilica WinRower 2.0. Det er en af de bedste maskiner på markedet til prisen, hvilket gør det et rigtig godt køb for langt de fleste mennesker som søger en romaskine til hjemmet.

    Det er en utrolig kraftig maskine, som er bygget i nogle gode materialer. Blandt andet er glideskinnen lavet af aluminium, hvilket giver stillegående og komfortable bevægelser under brug. Mange andre romaskiner i dette prisleje er typisk ikke særlig komfortable at ro på, da de er byggede af billige materialer.

    Denne romaskine kommer med et hav af forskellige funktioner, som gør den helt perfekt til dig som gerne vil træne jævnligt.

    En af de ting som nok skiller sig mest ud i forhold til så mange andre romaskiner er, at på Abilica WinRower 2.0 romaskine er der en indbygget race-funktion. Det giver dig muligheden for at konkurrere med dig selv, og hele tiden forbedre dig under træning.

    Udover dette har den 11 andre træningsprogrammer, så Abilica WinRower 2.0 alt i alt har hele 12 træningsprogrammer, hvilket for de fleste mennesker er mere end rigeligt når det kommer til en billig romaskine i hjemmet. Maskinen har hele 16 modstandsnivueaer, så du har masser af muligheder for at indstille hvor hård modstand du vil have på når du roer. Det giver en masse muligheder i forhold til, at træne på forskellige måder.

    Abilica WinRower 2.0 har også muligheden for at tale sammen med trådløs pulssignaler, hvilket giver dig muligheden for at bruge ukodet pulsbælter sammen med romaskinen. På den måde har du fuld kontrol over intensiteten af træningen.

    Når du ikke bruger romaskinen, så er den utrolig let at klappe sammen og pakke væk, hvilket gør den helt ideel til at have derhjemme, også selvom at du ikke har særlig meget plads.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *