- Maskiner, Romaskine, Udstyr

Masterfit TP 320R Romaskine

Masterfit TP 320R

Kr5.995
Masterfit TP 320R
8.6666666666667

Kvalitet

10/10

  Pris

  7/10

   Træningsprogrammer

   9/10

    Pros

    Cons

    Er du på udkig efter en af de bedste romaskiner til hjemmetræning, så skal du vælge denne Masterfit TP 320R Romaskine. Det er ganske få romaskiner i den kvalitet, som henvender sig til hjemmetræning. Du får altså en rigtig god romaskine til forholdsvis billige penge, når man ser på den kvalitet man får.

    Masterfit TP 320R Romaskine er bygget med en kombination af magnetisk modstand og luftmodstand, hvilket er med til at give dig et jævnt og meget blødt træk når du bruger maskinen. Det er en af de helt store forskelle i forhold til så mange andre maskiner, hvor man tit oplever at trækket ikke er særligt jævnt.

    Romaskinen har et display, hvor du har muligheden for at styre belastningen eller vælge et af de 15 træningsprogrammer, som den kommer med fra standard af. Der er altså derfor mange muligheder for, at variere din træning og blive inspireret til nye træninger. En af de helt store forskelle ved denne romaskine fremfor mange andre romaskiner er, at du har en højere siddehøjde.

    Du sidder nemlig i hele 48cm højde, hvilket gør det let for langt de fleste mennesker at benytte sig af Masterfit TP 320R Romaskine, også hvis man skulle have svært ved at komme ned og sidde på andre romaskiner.

    Du har mulighed for at klappe maskinen sammen på midten, så den fylder minimalt. Det er genialt, hvis du ikke har særlig meget plads derhjemme, og derfor ikke kan have den stående udfoldet hele tiden. Det gør den også dejligt let at transportere, så hvis du skal i sommerhus i en længere periode kan du uden problemer tage denne romaskine med dig.

    Alt i alt kan vi konkludere at denne romaskine er utrolig effektiv, og man får utrolig meget for sine penge. Så hvis du ønsker den bedste kvalitet til hjemmetræning, så er det helt klart denne romaskine, som du skal gå efter.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *