- Udstyr

Den helt rigtige Triathlon cykel

Drømmer du om at være forrest i triatlonkonkurrencen? Uanset om du er nybegynder eller garvet triatlet, så har Bikester et stort udvalg af Triathlon cykler, så du klar til den næste konkurrence.

Hos Bikester kan du finde den perfekte triatloncykel, der med sin aerodynamiske opbygning sørger for, at vinden ikke bliver din modstander. Cyklerne er til både mænd og kvinder, og er designet med perfektion helt ned til mindste detalje, så du har de allerbedste forudsætninger for at få en topplacering.

 

Klar, parat, cykel!

Triatloncyklerne er alle fra modelår 2018 og er dermed nyligt opdaterede. Foruden cyklen er det vigtigt med det helt rigtige udstyr for at opnå de bedste resultater. Hos Bikester finder du et stort udvalg af pedaler, styr og håndtag, så din cykel bliver skræddersyet til dig. Derudover er der et væld af hjelme, sko og dragter i forskellige farver og former, så din indre cykelentusiast bliver tilfredsstillet.

Alt i tilbehør

Som ordet indikerer, er en triatlon ikke bare cykling, men også svømning og løb. Bikester har de ultimative dragter til både mænd og kvinder, der fører dig gennem hele løbet. Er du ikke til heldragt, fås også separate dele. Og med alt fra svømmebriller, sko og badehætte til løberygsække- og ure bliver du klædt rigtigt på. Bikesters medarbejdere hjælper dig med at finde det helt rigtige udstyr, så du kun skal koncentrere dig om din præstation.

Bredt udvalg af cykler

Har du lyst til at forsøge dig med andre former for cykling, står Bikester igen til tjeneste. Med et bredt sortiment af racercykler, mountainbikes og trekking cykler er det muligt at indfri dine konkurrencedrømme.

Det store udvalg af Triathlon cykler og tilbehør gør det muligt at opnå de allerbedste resultater. Uanset om du er nybegynder eller erfaren triatlet, så starter drømmen om at være forrest hos Bikester.