- Artikler

Derfor skal du til at gå ture i det nye år

Du har sikkert spist en masse julemad, og måske taget 4-5 kg på. Det skal der gøres noget ved, derfor kan du med fordel gå nogle ture, hvis ikke du magter at tage i træningscentret. Det er nok med 30-45 minutters rask gåtur dagligt. Du får dermed også frisk luft, og smidt nogle kilo. Hvis du er frisk på det er en god ide, at løbe, eller gå en længere tur.

Tab nogle kilo i januar

Det kræver ikke ret meget, blot en vilje, som er stærk nok. Når du vil noget, så skal det gøres. Det går ikke at det bliver sådan noget der ikke bliver til noget. Du skal ikke blive læggende hjemme på sofaen, rejs dig og lev livet. Du kan med fordel få fat i et løbe ur, så kan du holde øje med din træning, din fedtforbrænding osv. Det er en rigtigt smart måde at få motivationen op på, og ikke mindst holde styr på dine resultater.

Hvad bruges et løbe ur til; I forbindelse med træningen?

Et ur kan bruges til mange ting, først og fremmest tiden. Men med tiden er det blevet udviklet det med teorien indenfor forskellige ting. Blandt andet indenfor løbe ure. På ure er der kommet gps, og pulsmåler, det vil sige at du kan måle din puls, om den er for høj, eller for lav. Du kan også få nogle med bluetooth så du kan se tingene på uret fra telefonen af.

Det smarte i urene er at der er testet forskellige ure af, for nogle er der kalorietæller i. du kan derfor tjekke hvor mange kalorier du har forbrændt i løbet af dagen. Når du er ude at løbe en tur, tæller den ud fra din BMI. Vandtætte ure er en fordel, da det oftest er svedigt under en træning. Du kan evt. se udvalget af løbeure her.