- Artikler

Få lysten til jernhesten tilbage!

I disse kedelige vintermåneder kan det være svært at holde sig selv i gang. Og det gælder i den grad også lysten til at cykle! Så her er nogle tips til hvordan du kan holde kærligheden til jernhesten vedlige!

Til dig der vil cykle derhjemme!

I vores dejlige land kan det nogle gange være svært at tage fat i nakken på sig selv, og tvinge sig selv ud ad døren og ned og træne. Og det kan man jo godt forstå når statistikken siger at det næsten regner hver anden dag! Men hvis du gerne vil have den fede oplevelse af at cykle, uden at skulle forlade hjemmet skal du blot læse videre her. Der er nemlig kommet nogle meget fede og nemme måde at cykle indendørs på. At kalde dem indendørs cykler er næsten en fornærmelse. Wahoo KICKR CORE er f.eks. en maskine/cykel du kan sætte op der hjemme foran dit store 50 tommer tv, og så kan du cykle dig en tur i de franske bjerge. Og fuldstændig som hvis du gjorde det i virkeligheden, så kommer der automatisk modstand på, når du når bakkerne, og mindre når du kommer ned af dem. Du sidder i øvrigt på hvad der føles som en rigtig cykel. Og hvis du får overtalt dine venner og familie til det, kan man koble dem op til internettet, så man kan cykle mod sine venner hjemme i stuen!

Til dig der ikke er bange for at blive våd!

Cykling er en fantastisk sport. Specielt hvis det er indenfor til en spinning time, eller udenfor en smuk sommerdag. Men det er altså ikke særlig sjovt at hoppe op på racercyklen når det regner en kold vintermåned. Men at tage ud i en skov på Mountainbiken er sjovt uanset hvilken måned det er! Ja, det er lidt hårdt i starten, men lige så snart du er kommet i gang, kan man jo ikke stoppe igen! Så sørg for at køb dig en lækker mountainbike som kan tåle at du køre gennem mudderet og giver den gas. Det vil både din krop og sind blive glade for. Og sådan kommer du også hurtigt af med din øl mave på!

Til dig der vil have det bedste!

Noget af det mest irriterede i verden er et fladt dæk eller gear der driller. Hvis du er så uheldig, at have en cykel af måske lidt ringere kvalitet, kan det virkelig være noget der stopper en i at hoppe op på cyklen. Så hvis du er på udgik efter den bedste opgradering du kan lave, får du meget snart svaret.

Der er et væld af cykler i dag, og det kan derfor være svært at finde ud af hvad der er bedst. De største cykelmærker er Giant, Trek og Specialized. Og de har alle lavet en masse gode cykler. Men Specialized har dog lavet en hel linje af produkter de kalder Specialized S-WORKS, som er deres absolutte bedste linje. Det er Mercedes svar på deres formel 1 biler. Og meget med samme tanke, som når de laver formel 1 biler, laver de denne linje med den bedste teknologi i verden, så de dygtigste atleter kan bruge det og give dem feedback, så det kan blive endnu bedre! Det er altså den mest toptunede linje af cykelprodukter man kan få(hvis man spørger mig). Og selvom det selvfølgelig koster mere end en cykel fra Harald Nyborg, så er prisen ikke vanvittig. De har formået at lave denne produktlinje, uden at lade prisen tage overhånd!