- Kasein proteinpulver, Kosttilskud, Proteinpulver

Hvad er Kasein proteinpulver

Modsat Whey proteinpulver så er kasein proteinpulver langsomtoptagende, hvilket gør det ideelt at tage om aftenen. Kasein proteinpulver bliver ligesom Whey proteinpulver udvundet fra komælk, og det er typisk som et restprodukt fra osteproduktion at valleprotienen kommer, hvor man så deler den yderligere op i Whey og Kasein.

Kasein proteinpulver består af store molekyler, hvilket koppen er længere tid om at nedbryde og derved længere tid om at optage i blodstrømmen. Kasein proteinpulver topper optagelsen et sted mellem 6-9 timer efter, at man har indtaget det. Så det er altså et produkt, som kroppen arbejder langtid med. Det kan derfor være en fordel at kombinere det med et hurtigt optage protein såsom, Whey proteinpulver.

På grund af den langsomme optagelse er det ikke lige så effektivt til at stimulere din muskelopbyggelse, som almindeligt whey protein er. Det er det et rigtigt godt supplement til whey protein, da kasein virker på længere sigt og giver kroppen bygge materialer i længere tid. De supplere altså derfor hinanden rigtig godt og sørger for, at kroppen konstant har overskydende proteiner den kan arbejde med i genopbyggelsesfasen af musklerne.

Rigtig mange mennesker tager kasein proteinpulver lige inden du går i seng, så kroppen har noget at arbejde med i løbet af natten. Samt hvis de af andre grunde skal gå i længere perioder uden muligheden for at indtage proteiner.