- Udstyr

Hvilket udstyr skal du have for at gå foråret godt i møde?

Vi er endelig kommet til den tid på året, hvor vi igen kan bevæge os udenfor uden, at vi skal pakkes ind i ski tøj, huer og handsker. Vejret begynder nu at være så mildt, at det faktisk er behageligt at opholde sig udenfor især, hvis du bevæger dig eller dyrker motion. Det vejr vi har i tidligt forår og sent efterår er ofte dét vejr, som mange danskere bliver syge af. For mange af os er det heldigvis ikke alvorligt syge, men syge med snottede næser, småfeber, hosten og generelt ondt i halsen. Det er nemlig forkølelsessæsonerne. Vi ved jo, at det kommer hvert år, så hvorfor bliver så mange af os alligevel ramt af forkølelse flere gange om året? Det korte svar er skiftende vejr og dårlig påklædning.

Den rigtige påklædning

Det er meget sort hvidt sat op, da det selvfølgelig ikke kun er skiftende vejr og dårlig påklædning, som kan være skyld i, at du ligger derhjemme med en forkølelse. En forkølelse smitter nemlig utrolig let, hvilket nok også er derfor, at vi er så mange, som bliver ramt hvert år og gerne flere gange om året. Hvis vi kigger på, hvordan du selv kan undgå en forkølelse, så er det faktisk ved at kigge på påklædningen. Det skiftende vejr kan vi ikke rigtig gøre så meget ved, og at vi rører ved et håndtag med forkølelsesbakterier på, er også svært at undgå, men påklædningen kan vi direkte arbejde med. Både i tidligt forår og sent efterår kan der være en del nedbør, så selvom at temperaturen måske siger 10 grader, så kan regnen alene gøre dig våd, kold og i sidste ende forkølet. Det er dermed en rigtig god idé at investere i regntøj, så du er sikker på, at du kan forblive tør, når du for eksempel cykler til og fra skole eller arbejde.

Kan man få pænt regntøj?

Regntøj er måske ikke i særlig høj kurs hos mange unge, men man kan faktisk sagtens få regntøj, som er klassisk sort. Heldigvis er moden i dag en masse farver, så ønsker du et mere ski tøj look, så kan du få fede regnbukser i sort og en regnjakke i en fed farve. Der findes utrolig meget forskelligt regntøj, og selvom at det måske ikke er det mest Fashion i dit skab, så er det forhåbentlig bedre end sygdom.