- Udstyr

Kom med på dillen og køb et segboard

Du kan stadig nå det. På Funboards.dk kan du få fingrende i et af de mange populære segboards, og her er der ikke gået på kompromis med sikkerheden.

Du har sikkert ofte set en af dem suse forbi på cykelstien eller andre steder. Dem, der blot læner sig lidt fremad og alligevel tager den ene bakke efter den anden som en leg. Segboards er blevet svære at undgå i gadebilledet, og hvis du også kunne tænke dig et segboard, som er af høj kvalitet, så tag et kig ind på funboards.dk, som har et stort udvalg af både almindelige segboards men også nogle med opgraderede funktioner.

Du kan både finde de helt klassiske designs uden farver, men der er også segboards i masser af farver og mønstre. Er du ude efter et segboard med flere funktioner end de helt almindelige, så kan du købe et Hummer segboard, der er designet med store og slidsikre dæk, som afviger fra almindelige segboards både i design og ved at de kan køre på flere områder end de klassiske.

Du kan også få segboards med indbyggede bluetooth-højtalere, så du kan høre musik, samtidig med at du kører. Uanset hvilken model du køber, så er de alle både af højeste kvalitet og nogle af de meste sikre på markedet, som kan holde i mange år, og som har indbygget temperatursikring, så de ikke kan bryde i brand. Funboards.dk lover dag-til-dag-levering, hvis du bestiller inden klokken 13.