- Udstyr

Volt Hockey er den ultimative holdsport for handicappede

Kunne du tænke dig at dyrke sport, selvom du ikke kan bruge hele kroppen? Så er Volt Hockey måske lige sporten for dig! Immo Denmark producerer Volt Hockey-stole, sådan at handicappede børn og unge også kan få lov til at gå til holdsport.

Hvis du er vild med både fart, fællesskab og fantastisk holdånd, men ikke kan bruge hele din krop, så er Volt Hockey helt sikkert noget for dig! Det er nemlig den ultimative holdsport for fysisk handicappede børn og unge. Her kører man nemlig i små livlige carts, der styres ved hjælp af et joystick, der kan placeres forskellige steder, alt afhængig af spillerens muligheder. Hockeystaven er fastmonteret foran stolen, sådan at det er stolens bevægelser, der styrer bolden rundt på banen.

Stolen kan køre op til 15 km/t, og farten kan justeres efter brugerens behov, og stolen kan også tilpasses med både nakkestøtte, puder, respirator, der laves i samarbejde med spillerens ergoterapeut.

El-hockey spilles i tre forskellige divisioner og el hockey stolen fra IMMO bruges under Parasport Danmark. Der er klubber i både Jylland, på Fyn og på Sjælland og sågar i andre lande, så det er efterhånden en udbredt sportsgren. Alle klubber træner minimum en gang om ugen, så det giver emulighed for mange sjove idrætstimer sammen med kammerater på en aktiv måde.

Hvis du har lyst til ikke altid at føle dig begrænset på grund af din fysik, så prøv el-hockey, hvor du i stedet kan få lov til at opleve dine muligheder.